Waldorpstraat.nl logo
Home Blog Galerij Over ons Actueel weer Coronalijn 0800-1202 Ondernemers Pandeigenaren

Waldorpstraat ondernemers en ZZP'ers

Welkom op de ondernemerspagina van Waldorpstraat.nl, deze info pagina voor uw als ondernemer om meer inzicht te vergaren over het platform, wat het doet en hoe u deze het beste kunt gebruiken.

Korte introductie

Waldorpstraat.nl is in 2015 opgericht om de bewoners, de bezoekers, de ondernemers en collega's een centrale plek van informatie te voorzien over de straat en de omgeving en zo deze met elkaar te verbinden. Het internet is een grote plek en er is altijd weinig tijd. En zo kan het zijn iemand niet naar de waldorpstraat komt, omdat zij niet binnen 1 min de informatie konden vinden welke zij op dat moment nodig hadden - zoals de openingstijden. En ook hebben we geen zin om 10 websites te gaan onthouden voor de enkele keer we informatie nodig hebben. En daarom waldorpstraat.nl, zodra de bezoeker door heeft alle Waldorp informatie op 1 plek te vinden is en dit ook nog eens toegankelijk is zal de potentiële bezoeker toch eerder geneigd zijn "Even snel op waldorpstraat.nl te kijken of "die ene winkel" nog open is".

"Waldorpstraat.nl - De digitale versie van de straat, te bezoeken vanuit je luie stoel"

Alhoewel er de laatste jaren niet veel energie in deze website is gestoken - gezien nieuwe ondernemers nog niet masaal een winkel opende op de waldorptraat - hebben we regelmatig potentiële toekomstige bezoeker en bewoners welke ons contacten met vragen over huurprijzen, telefoonnummers voor bedrijven en andere interesante vragen. Dit bewijst voor ons er een noodzaak is om meer informatie online beschikbaar te maken over de straat het gebied en wat er allemaal mogelijk is, want zelfs zonder marketing krijgen wij vragen over u.

We kunnen het niet alleen

We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk waardevolle informatie beschikbaar te maken en regelmatig te delen op de website, maar ook op (social)media en andere platformen zullen we actief zijn. Hoe meer informatie u aanlevert hoe beter we waldorpstraat kunnen promoten. We vragen u daarom ook ons op de hoogte te houden van de voor u belangrijke activiteiten, maar ook te investeren in deze website door gebruik te maken van betaalde opties.

Waldorpstraat.nl Prijslijsten

Hier vindt u informatie over de kosten voor het vermelden van uw bedrijf op waldorpstraat.nl. Het doel van de website is om de bewoners, ondernemers en bezoekers met elkaar te verbinden en informatie makkelijk beschikbaar te maken. En daarom zullen alle ondernemingen met een bezoekadres op de waldorpstraat automatisch, zonder verzoek gratis geplaatst worden. Bent u een ZZP'er geregistreerd op de waldorpstraat of binnen Laakhaven-west/-oost, wordt er alleen een pagina aangemaakt op verzoek.

Dat betekend niet er voor ons geen kosten verbonden zijn aan het draaiende houden van deze platform. Daarom is ervoor gekozen om voor bepaalde informatie kosten in rekening te brengen. De inkomsten hieruit gebruiken wij weer om de waldorpstraat en Nieuw-Laakhaven op de kaart te zetten en te houden.

De gedachte, plaatsing van alle standaard bedrijfsinformatie is gratis, gezien dit het gebied en de bewoners informeert. Al het extra, link naar uw webshop, vermelding van uw instagram account, het plaatsen van een video, zijn kosten aan verbonden. Zo kunnen wij de internet opslagruimte bekostigen, de platform onderhouden, en aan algemene marketing doen.


Prijslijst | Bedrijven gids


Prijslijst webshops | tegels en overzichten

Op de thuispagina is een apparte informatie tegel aanwezig met de naam -webshops- dit is een lijst van webshops direct verbonden met de waldorpstraat. Het zij webshops van winkels op de waldorpstraat, of webshop specifiek gericht op de Laakhavens gemeenschap. Afbeelding webshops tegel hoofdpagina