Waldorpstraat.nl logo
Home Blog Galerij Over ons Actueel weer Coronalijn 0800-1202 Ondernemers Pandeigenaren

Waldorpstraat pandeigenaren

Welkom op de pandeigenaren pagina van Waldorpstraat.nl, deze info pagina voor u als pandeigenaar, pandbeheerder of verhuurder van één of meerdere woningen op de waldorpstraat en regio, om meer inzicht te vergaren over het platform, wat het doet en hoe u deze het beste kunt gebruiken om meer aandacht naar uw aanbod aan te kunnen trekken.

Korte introductie

Waldorpstraat.nl is in 2015 opgericht om de bewoners, de bezoekers, de ondernemers en collega's een centrale plek van informatie te voorzien over de straat en de omgeving en zo deze met elkaar te verbinden. Zo vergroot deze site het lokaal bereik voor de lokale ondernemers, waar we soms toch geneigd zijn online rond te neuzen, soms zelf tot aan de andere kant van het land, dan een rondje te lopen door de straat/buurt om te kijken of het ook lokaal beschikbaar is. Waldorpstraat.nl probeert dit gat te vullen, en de aandacht gericht te krijgen naar de waldorpstraat en omgeving.

"Waldorpstraat.nl - De digitale versie van de straat, te bezoeken vanuit je luie stoel"

Waldorpstraat.nl probeert sinds 2015 mee te groeien met de straat. Waar toen het gebied nog braakliggen terijn was, zijn er in de laatste 3 jaar duizenden woningen bijgekomen in het gebied, en mochten we 10 tallen nieuwe ondernemers welkom heten. Sinds ~2016 krijgen wij regelmatig vragen op de mail aangaande beschikbaarheid van woningen, telefoonnumers of zelfs inplannen van bruiloften. En daarom een vernieuwde site in 2020 voor bruisend Nieuw Laakhaven-west, welke de bezoekers van Nieuw Laakhaven-west beter tot dienst kan zijn.

Pand informatiepagina

Wij doen ons best om alle panden op de waldorpstraat vast te leggen op een apparte pagina. Dit om te voldoen aan één van onze doelen een digitale versie van de straat te zijn. Weten waar een pand zich bevind, hoe deze eruit ziet kan ondersteuning bieden aan bezoekers welke op afstand zich proberen te oriënteren op een bezoek.

De pand informatiepagina is handig voor bezoekers welke de straat en of / pand niet kennen. Maar hoe zit het met uw huidige of toekomstige huurders en leveranciers en dienstverleners? Weten die u te vinden tijdens spoedsituatie?

"Ik moet echt met spoed de huismeester bellen, maar waar stond dat telefoonnummer nou weer."

Ik was gister op de waldorpstraat en zag daar een appartementencomplex: "zou er momenteel wat te huur zijn?", "Wie is de verhuurder?"

We kunnen het niet alleen

Pand informatie is één van de belangrijkere delen binnen deze platform omdat dit daadwerkelijk van toegevoegde waarde kan zijn, voor iedereen direct verbonden met het gebied, het zij huidige en toekomstige bewoners maar ook ondernemers. We houden de lijnen kort. Al deze informatie op de website plaatsen, en dit te houden gaat helaas niet vanzelf, maar wordt als dienst richting de waldorpstraat gratis uitgevoerd. Wel zien wij nog mogelijkheden hoe u als pandeigenaar/beheerder ons kan ondersteunen in het op de kaart zetten van de straat.

Huismeester Voor panden met huismeesters, is het mogelijk een - Huismeesters blok - aan te vragen voor het betreffende pand. Dit is dan een centrale plek voor bijvoorbeeld de telefoonnummers van de huismeesters, een plek om de huisregels op te slaan / digitaal te delen, etc.

Verhuurders Heeft u in een bepaald pand meerdere woningen, appartementen of studio's die u verhuurt. Dan kunt u hier uw telefoonnummer of website vermelden, voor potentiële nieuwe huurders nog zoekende. Op info@waldorpstraat.nl krijgen wij regelmatig de vraag of wij nog studentenkamers te huur hebben. Wij moeten nee verkopen gezien wij "alleen" een platform zijn, en verwijzen deze nieuwe buren graag door naar u. Maar daarvoor is wel uw UP2DATE contactinfo benodigd.

VVE U kunt als VVE ervoor kiezen informatie welke u met uw bewoners wilt delen ook op deze pagina te plaatsen. Bijvoorbeeld "documentenset nieuwe huurders": Welkombrief, Huisregels, apparatuur instructies, instructies intercom, etc. Plak een QR sticker in het appartement, en de verhuurder heeft altijd alle informatie direct bij de hand.

Koude kermis niet toegestaan

Verbinding is alleen mogelijk wanneer er vertrouwen is. Wij willen daarom ook geen één bezoeker teleurstellen met informatie welke niet klopt, een link welke niet werkt, een telefoonnummer die verkeerd is etc. Het gaat hier om de leefomgeving en daar moet vertrouwen zijn.

Het is dus mogelijk voor huismeesters en verhuurders extra informatie op de "pand informatiepagina" te plaatsen. Hierbij komt wel, dat wij MINIMAAL 1x in het kwartaal u zullen contacten ter controle of de informatie nog klopt. Dit brengt dus aan uw kant een extra - maar lichte - werkdruk en verantwoordelijkheid met zich mee. Informatie welke niet geverifeerd kan worden zal worden verwijderd!


Pand informatiepagina prijslijsten

Algemene pandinformatie op het platform wordt gratis bijgehouden, en zitten geen kosten aan verbonden.

Sfeermakers
Pandinformatie - vanuit ons gezien, als waldorpstraat.nl - is objectieve informatie. Met als doel de bezoeker te informeren zonder directe winst oogmerk. De waarde welke wij hieruit halen is "bezoekers binding".

Dat let niet uw pand natuurlijk veel aangenamer is om in te leven dan het pand van uw con-collega. En daarom bieden we mogelijkheden om die sfeer over te brengen aan de bezoeker d.m.v. foto's en video's. Heeft u nog wat mooie foto's van de woning, of een video tour van het appartement, kunnen die voor een vergoeding op de pagina geplaatst worden.